Ihanaa, että pidät kuvistani ja haluat varata ajan omien tärkeiden hetkiesi ikuistamiseen! Voit lähettää minulle tiedustelun vapaista kuvausajoista joko yhteystietolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen rimmaphotography@gmail.com. Kun olemme sopineet kuvausajankohdan, toimitan teille sähköpostitse valokuvaussopimuksen hyväksyttäväksii sekä laskun varausmaksua varten. Kuvausaika vahvistetaan hyväksymällä kuvaussopimus ja maksamalla varausmaksu, joka hyvitetään teille kuvien valinnan jälkeen toimitettavassa loppulaskussa. Muistathan varata vastasyntyneen kuvauksen hyvissä ajoin ennen vauvan arvioitua syntymäaikaa, sillä suosittelen kuvauttamaan pikkuisen ennen kahden viikon ikää. 

1-vuotis ja vauvakuvaukset hoituvat studiossani Helsingin Pitäjänmäessä etenkin talviaikaan, mutta muina vuodenaikoina kuvaan esimerkiksi 1-vuotiskuvat tai vaikkapa päivänsankarin kuvauksen jälkeen muutamat perhekuvat oikein mieluusti myös ulkosalla studion läheisessä ihanassa puistossa. Myös odotuskuvat ikuistan mieluiten ulkoilmassa auringonlaskun aikaan valitsemassanne, vaikkapa teille tärkeässä, lokaatiossa.

 
 

Aiemmin toimittamastani kuvaussopimuksesta sekä Tervetuloa kuvaukseen-tietopaketista löytyy Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevan studioni osoite, jonne olette koko perhe tervetulleita. Vaihtoehtoisesti treffaamme sovitussa lokaatiossa kuvausajankohtana. Omat rekvisiitat ovat kaikkiin kuvauksiini erittäin tervetulleita. Jos sinulla on mielessä jokin erityinen kuvausteema, niin kerrothan minulle siitä kuvausta varatessasi, niin mietitään yhdessä kuinka toteutus voitaisiin parhaiten hoitaa. Kuvaustyylini on yksinkertaisen pelkistetty ja en käytä kovinkaan paljon rekvisiittaa, sillä haluan että te ihanat asiakkaani olette kuvien keskipiste ja päähenkilö. Itse suosin kuvatessani vaaleita sävyjä niin pukeutimisessa kuin kuvaustaustoissakin, mutta annan mielelläni halutessanne lisävinkkejä teidän omaa tai lasten pukeutumista varten. Vastasyntyneille ja vähän isommillekaan vauvoille minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta.

 
 

Toimitan kahden viikon sisällä kuvauksesta sähköpostiisi linkin salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta löytyvät noin 30 upeinta kuvavedosta teidän kuvauksestanne. Saatte ihastella ja valita omat suosikkinne kaikessa rauhassa. Kuvien valinnan ja mahdollisten kuvatuotteiden tilauksen jälkeen toimitan teille loppulaskun, jonka maksettuanne pääsette kahden viikon sisällä lataamaan kauniit kuvanne omalle tietokoneelle. Mahdollisesti valitsemanne kuvatuotteet toimitetaan teille postitse.