Ihanaa, että pidät kuvistani ja haluat varata ajan omien tärkeiden hetkiesi ikuistamiseen! Voit lähettää minulle tiedustelun vapaista kuvausajoista joko yhteystietolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen rimmaphotography@gmail.com. Kun olemme sopineet kuvausajankohdan, toimitan teille sähköpostitse valokuvaussopimuksen hyväksyttäväksi. Muistathan varata vastasyntyneen kuvauksen hyvissä ajoin ennen vauvan arvioitua syntymäaikaa, sillä suosittelen kuvauttamaan pikkuisen ennen kahden viikon ikää. 

Vastasyntyneen kuvaukset, vauvakuvaukset ja odotuskuvaukset hoituvat pienessä ja kodikkaassa studiossani Helsingissä, mutta halutessanne voimme ottaa sään salliessa kuvia myös ulkosalla. Perhekuvat kuvataan kesä- ja syyskuukausina auringonlaskun valossa miljöössä.

 
 

Aiemmin toimittamastani kuvaussopimuksesta sekä Tervetuloa kuvaukseen-tietopaketista löytyy studioni tarkka osoite, jonne olette koko perhe tervetulleita. Vaihtoehtoisesti treffaamme sovitussa lokaatiossa kuvausajankohtana. Kuvaustyylini on yksinkertaisen pelkistetty ja en käytä kovinkaan paljon rekvisiittaa, sillä haluan että te ihanat asiakkaani olette kuvien keskipiste ja päähenkilö. Omat rekvisiitat ovat kaikkiin kuvauksiini toki tervetulleita. Itse suosin kuvatessani valkoisen eri sävyjä niin pukeutimisessa kuin kuvaustaustoissakin, mutta annan mielelläni halutessanne lisävinkkejä teidän omaa tai lasten pukeutumista varten. Vastasyntyneille ja vähän isommillekaan vauvoille minulta löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta.

 
 

Toimitan kahden viikon sisällä kuvauksesta sähköpostiisi linkin salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta löytyvät noin 30 upeinta kuvavedosta teidän kuvauksestanne. Saatte ihastella ja valita omat suosikkinne kaikessa rauhassa. Kuvien valinnan ja mahdollisten kuvatuotteiden tilauksen jälkeen toimitan teille loppulaskun, jonka maksettuanne pääsette kahden viikon sisällä lataamaan kauniit kuvanne omalle tietokoneelle. Mahdollisesti valitsemanne kuvatuotteet toimitetaan teille postitse.