Rimma_Photography

VASTASYNTYNEEN KUVAUS | VAUVAKUVAUS | ODOTUSKUVAUS

Hei! Ihanaa, että löysit sivuilleni! Minä olen Tasalan Marjaana eli Rimma. Kainuusta kotoisin oleva valokuvaaja, tarinankertoja ja pienen pojan äiti.

Pyrkimykseni valokuvaajana on ikuistaa ainutkertaisia hetkiä sekä aitoja tunteita aikaa kestäviksi muistoiksi sinun perheestäsi. Kuvamuistoja, joihin on ihana palata yhä uudelleen vuosienkin kuluttua. Tavoittelen kuvissani luonnollista ja yksinkertaisen kaunista tunnelmaa ja toivon, että kuvistani välittyisi juuri sen hetken tarina. Sinun raikkampasi juuri niin täydellisinä kuin he ovat. Mitään muuta ei tarvita.

Mikäli valokuvieni tyyli miellyttää sinua ja haluaisit pysäyttää teidän perheenne tärkeän hetken kuviksi, laita minulle viestiä täältä tai suoraan osoitteeseen hello@rimmaphotography.com. Suunnitellaan yhdessä, kuinka ikuistaisimme juuri teidän perheenne. Kuvaan lähinnä pääkaupunkiseudulla, sillä studioni sijaitsee Helsingissä.

Olen jäämässä äitiyslomalle kesäkuussa 2018. Valitettavasti vapaita kuvausaikoja ei löydy enää tälle keväälle. Palaan kuvausten pariin jälleen syksyllä! Aurinkoisia päiviä!