Hei! Ihanaa, että löysit sivuilleni! Minä olen Tasalan Marjaana eli Rimma. Kainuusta kotoisin oleva valokuvaaja, matkabloggaaja ja pienen pojan äiti.

Pyrkimykseni valokuvaajana on ikuistaa luonnonvalossa ainutkertaisia hetkiä sekä aitoja tunteita aikaa kestäviksi muistoiksi sinun perheestäsi ja rakkaimmistasi, joihin on ihana palata yhä uudelleen vielä vuosienkin kuluttua. Tavoittelen kuvissani, kuvauksen päätähtien luonnollisessa asettelussa ja kuvien jälkikäsittelyssä alkuperäistä tunnelmaa ja toivon, että kuvistani välittyisi sen hetken tarina. Sinun raikkampasi juuri sellaisina kuin he ovat. 

Kuvaan lähinnä pääkaupunkiseudulla, sillä studioni sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta vierailen paljon kotiseuduillani Kainuussa, jolloin samalla reissulla hoituvat luontevasti myös niin vauva- kuin odotuskuvauksetkin.

Olen erikoistunut odotusajan-, vastasyntyneiden- ja vähän isompienkin vauvojen muotokuvauksiin aina pienen tulokkaan ensimmäiseen syntymäpäivään saakka. Ikuistan mielelläni myös teidän koko perheenne loppukesän kultaisessa auringonvalossa. Mikäli valokuvani ja niiden edustama tyyli miellyttävät sinua ja haluaisit varata ajan valokuvaukseen, laita minulle viestiä täältä tai suoraan osoitteeseen rimmaphotography@gmail.com. Suunnitellaan yhdessä, kuinka ikuistaisimme juuri teidän tärkeän hetkenne. 

Lämpimästi tervetuloa kuvaussivustolleni!